• Mooie blonde meisjes

    Dat Zoon het heeft voor blondjes, dat weten we eigenlijk al lang. Dat werd al duidelijk in de eerste kleuterklas. Ondertussen zijn zijn twee beste vrienden op school twee blondje meisjes; 1 is zijn beste maatje en op de andere heeft of had hij alleszins een oogje. 

    Afgelopen vrijdag mochten we gaan eten op school als afsluiter van hun klasproject over het restaurant en toen kreeg het hele blondjes-verhaal weer een nieuwe dimensie. Hij zit in een graadklas, dus met 4 tot 6-jarigen en een van de oudste meisjes had haar zus bij. Geen idee hoe oud de zus is, ergens lagere school, ik vermoed tweede of derde leerjaar ofzoiets.

    De kleuters waren eigenlijk de obers, maar na het hoofdgerecht verdwenen ze allemaal in de tuin om te gaan spelen. De wederhelft kreeg plots in de mot dat ons addergebroed een groot, blond meisje aan het stalken was. Haar aanraken (rond haar nek hangen bijvoorbeeld), overal volgen, proberen knuffelen,... Hij was er echt niet van los te krijgen en huilde zelfs toen we na het eten naar huis gingen. Hij wou alleen nog bij dat meisje zijn want die was zo lief en zo mooi, zei hij. 

    Dat was dus op vrijdag, en ondertussen spreekt hij er nog dagelijks van. En toen we op de iPad de foto's lieten zien die de juffen vrijdag hadden genomen, heeft hij met de andere iPad een foto genomen van de foto waar dat meisje op te zien was. Moest hij kunnen, hij hing die foto boven zijn bed denk ik.